Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted in Música

Sanjosex & Chicuelo a la Mercè 20/09/2013

Sanjosex & Chicuelo. Quan ho vaig llegir vaig quedar sorprès. Com sonaria un cantautor rocker català amb un guitarrista de flamenc?  Com sempre que em sento encuriosit per propostes, el primer que vaig fer va ser buscar si ja haurien tocat junts.  Una cerca a youtube i el primer que em trobo és una fussió: La Tarara amb el Cant dels Ocells. M’impressiona la facilitat i naturalitat en que canta la Tarara i com aflamenqueja la tradicional catalana, sona natural. I m’ho marco a l’agenda. M’hi hauré de deixar caure.

 


Arribo al concert tard. Vinc d’un meetup: Privet! Barcelona-Moscow Connection. Arribo a la Catedral que sona precissament la Tarara, que torna a fussionar amb el Cant dels Ocells. El concert combina cançons pròpies de Sanjosex com Temps o Rellotge, o Animal Salvatge, amb temes flamencs, tradicionals i fins i tot amb una peça maliana, cantada pel percussionista:Baba Maiga. L’espactacle es completa amb el bailaor David Romero, ballant algunes de les peces.

Tenia por que tot junt fos un matxembrat inconnex, però la veritat és sonava globament tot molt ben integrat sense contrastos excesivament bruscos. Un espectacle interessant de veure. Espero que el repeteixin i el pugui veure sencer i amb millor condicions que a la catedral… Al cap i a la fi als concerts de festa major la gent va més a passar-s’ho bé que a escoltar música.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.